سلام دوستان عزیز خوب هستین؟
قصد دارم در این تایپک با شما در مورد فایل هاستینگ نت لود و همچنین تجربیاتمون در مورد نت لود صحبت کنیم.
اول چند تجربه از نت لود که تو عرض سه ماه از استفادم در مورد اون بگذارم:
1- نت لود رو طوری طراحی کرده اند که برای مثال وقتی میخوان مثلا فایلی (حداکثر حجم فایل برای دانلود و آپلود 400 مگابایت هستش) رو از اون با نرم افزار های دانلود دانلود کنید تا 48 ساعت(البته این 48 ساعت رو تقریبی حدس زدم شاید کمی بیشتر یا کمتر باشه) به شما وقت میده مثلا
فایلی رو که دانلود میکنید 400 مگابایت هستش و شما 50 درصد یا به عبارتی دیگر 200 مگابایت از اون رو در عرض مثلا 8 ساعت از آغاز استارت دانلود کرده اید باید قبل از این که 48 ساعت تموم بشه باید 200 مگابایت باقی مونده رو دانلود کنید چون اگه دانلود نکنید نتلود دیگه اجازه ی دانلود بقیه ی فایل رو به شما نمیده و مجبور هستین که فایل رو از رو نرم افزار دانلود پاک کنید و دوباره دانلود رو شروع کنید.البته اینو هم بگم که 48 ساعت برای دانلود یه فایل 400 مگابایتی کاملا کافیه که با کمترین سرعت یعنی 64k هم میتونید دانلود بفرمایید.
من حدود 1500 مگابایت از فایلایی رو که این جوری(ناقص) دانلود کرده بودم از دستم رفت و چنان آتشی در درونم این نتلود به پا کرده که هنوزم که هنوزه خاموش نشده و دارم حسرت میخورم.این رو گفتم که کسی به حال من نیافته.
2- و اما در مورد نتلودر نتلود یا همون نرم افزاری که خود نتلود برای آپلود و دانلود طراحی کرده می خوام چیزایی رو بگم:
حدود چند روزی هم با این نتلودر کار کردم که واقعا آشغاله برای دانلود ، پس توصیه میکنم برای دانلود ازش استفاده نکنید.من شخصا IDM رو پیشنهاد میدم که به طور 100 درصد برام جواب داده و میده و مطمئنم که از این به بعد هم خواهد داد.
و اما در مورد آپلود هم باید بگم هرچند که که این نتلودر قابلیت "Resume" داره ولی خیلی وقتایی که فایلایی رو گذاشتم آپلود کنه مثلا 50 درصدش آپلود شده بود که چند لحظه از جلوی سیستم پاشدم و به جای دیگه رفتم و بعد از برگشت دیدم که آپلود پریده و گزینه ی Resume رو زدم دیدم که از اول شروع میکنه برای آپلود ،که واقعا ناراحت شدم و کم مونده از سردرد شدید روانه ی بیمارستان بشم . این جوری که بوش می یاد این نتلودر مشکل داره امیدوارم که نسخه های جدیدی طراحی کنند که چنین مشکلاتی نداشته باشه.
و اما در مورد لینکای فایلایی که با نرم افزار نت لود یا همون نتلودر میخوان آپلود کنید:
این نتلودر حجمش در حدود 700 کیلوبایت هستش که باید دانلود کنید که نیاز به نصب نداره و با دو بار کلیک کردن باز میشه ، بعد باید برید به قسمت Options و نام کاربری و پسوورد را وارد کنید و بعد OK رو بزنیدتا نتلودر اکانت پریمیوم شما رو بشناسه.
و اما د ر مورد لینک دانلود : بعد از این که فایلی رو آپلود کردید حتما پایین صفحه سمت راست خواهید دید که نتلودر مینویسه که فایل Uploaded . تو همون جا یا درایو یا پوشه ای که نرم افزار نتودر رو اجرا کرده اید حتما یه فایل تکست خواهید دید که اسمشnetloader هستش اون رو باز کنید و ببینید که اول اسم فایل آپلودی شما رو زده و بعد در پایین اون دو سطر خواهید دید که یکی
DL یا همون لینک دانلوده و دیگری هم DE هستش که همون لینک دیلت هستش. در مورد لینک
دیلت هم بگم اگه تو آدرس باره مرور گرها کپی کنید و داخل بشید دیگه YES یا No رو از شما نمیپرسه و فایل رو پاک میکنه پس مراقب باشید.
اگر هم بدون نرم افزار به صورت معمولی آپلود کنید بعد از آپلود لینک دانلود و دیلت رو میده و اگر در تنظیمات اکانت پریمیوم نتلود خودتون هر ایمیلی رو وارد بکنید به قسمت inbox ایمیل شما پس از این که آپلود با موفقیت انجام شد یه نسخه ی دائمی از لینک دانلود و دیلت فایل آپلودی شما رو میفرسته.
من شخصا برای کسانی که سرعت اینترنت کمتر از 512 رو دارند آپلود رو توصیه نمیکنم.
تاریخ این نوشته : سه شنبه 28 مهر سال 1388
امروز می خوام ادامه بدم ادامه ی بحث در مورد فایل هاستینگ نتلود رو
میخوام از دانلود شروع کنم:
1- دوستان پست یک رو اگه مطالعه کرده باشین حتما میبینید که در مورد یه محدودیت 48 ساعته برای دانلود فایلا نوشته بودم که نتلود برای کاربران پریمیوم خودش در نظر گرفته بود، امروز خبر خوشی دارم براتون و اونم اینه که این محدودیت رو نتلود چند روزی هست که ورداشته و میتونید با خیال راحت دانلود بفرمایید.
2-نتلود یه مشکل کوچکی داره که من در مورد رپیدشیر اصلا چنین چیزی ندیدم و اونم اینه که بعضی از فایلای آپلودی بعد از آپلود رو سرورهای نتلود آسیب میبینن (دلیلش رو نمیدونم) و یه اخطار تقریبا دو سطر و نیمه به انگلیسی وقتی میخواین فایل رو دانلود کنین در صفحه ی مرورگر شما مینویسه که تقریبا فارسی اون جمله اینه : "فایل روی سرور دچار آسیب شده، ما سعی میکنیم که هر چه زودتر فایل رو برگردونیم و ... ". البته این رو خاطر نشان بشم که این مشکل خیلی کم اتفاق می افته، من الان در حدود تقریبا 4 ماهی که باهاش دارم کار میکنم فقط یه لینک 200 مگابایتی رو دیدم که چنین بلایی سرش اومده. و از بخت بد من هرگز نتونستن برگردوننش و حالا مجبورم سری بعد اکانت رپیدشیر بگیرم و اون فایل لعنتی رو دانلود بفرمایم.
پس یکی از این دو کار رو حتما قبل از دانلود بکنید:
1- فایلایی که دانلود میکنید سعی کنید فایلایی باشه که لینکای مشابه داشته باشه، مثل رپیدشیر-مگاآپلود-هات فایل-استورج دات تو و ... که اگه خدایی نکرده چنین بلایی سرتون اومد بعدا یه اکانت دیگه بگیرین و اون فایل یا فایلارو دانلود کنید.
یا
2- اگه فیلم،موزیک،نرم افزار و ... حالا هر چی که دانلود می کنید فقط لینکای دانلود نتلود داره، بهتره که همه ی لینکارو امتحان کنید و اگه دیدین که همه ی لینکا سالم تشریف دارن اقدام به دانلود کنید.
نکته ی بسیار مهم:
حتما این لینکارو رو اون مرور گری تست بکنید که قبلا حتما یوزر و پسوورد اکانتتون رو اون مرورگر وارد کرده اید و مرورگر هم حتما یوزر و پسووردتون رو شناخته.چون اون فایلی که من میخواستم دانلود بکنم و آسیب دیده بود در موزیلا فایرفاکس که یوزر و پسووردم رو وارد کرده بودم اون متن انگلیسی رو که در بالا بهش اشاره کرده بودم نشون میداد ولی وقتی همین آدرس رو به اینترنت اکسپلورر که یوزر و پسووردم رو در اون وارد نکرده بودم میدادم وقتی وارد صفحه میشد فایل رو صحیح و سالم نشون میداد و همان طوری که میدونید یه گزینه مجانی جلوم بود و یه گزینه ی پرمیومی(پولی) برای دانلود. خودمونیم این نتلود هم خیلی ناقلا تشریف داره پس هیچوقت فریبش رو نخورید.
2-من که شخصا با IDM نسخه ی 5.17 که کرک شده هستش کار میکنم و تا به حال هم مشکلی نداشتم و ندارم و از این به بعد هم مطمئنم نخواهم داشت، پس به شما هم توصیه میکنم از این نسخه حتما استفاده کنید.در ضمن هیچ وقت اجازه ی نصب پچ فارسی رو اصلا بهش ندین.
یه کار کوچیک که بهتره در مورد IDM انجام بدین:
در صفحه ی اصلی خود نرم افزار بالا سمت چپ سومین گزینه رو یعنی Downloads رو فعال کنید سپس Options رو بزنید بعد به صفحه ی Connection برید بعد عدد 16 رو در مقابل نوشته ی
Default max. conn. number انتخاب کنید و بعدش هم که OK رو بزنید.
مثل این عکس
3-حتما با یه ویروس کش قوی که آپدیت شده باشه سیستم خودتون رو چک کنید که سیستم شما ویروسی نباشه.و در ضمن با یه آنتی اسپای (ضد جاسوس) قوی سیستم خودتون رو چک کنید که جاسوسی ، فضولی

تو سیستمتون نباشه.
حتما این سوال براتون پیش خواهد آمد که مورد 3 چه ربطی به نتلود و دانلود از اون با IDM داره؟
راستش رو بخواین داستانش خیلی طولانی هستش و حال و حوصله ی تعریف ندارم به خدا.
فقط اینو گفتم اگه می خواین بسیار راحتر از نتلود دانلود کنید این کارا رو بکنید، اگه میخواین بهره وری بیشتری از نتلود داشته باشین.
دیگه خسته شدم بعدا می یام تا هر چی در مورد نتلود میدونم در اختیار شما بذارم و برعکس.